Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 21:32

"Я б виділив Ідейє, Ярмоленка та Гусєва" - наставник "Маккабі"

"Я б виділив Ідейє, Ярмоленка та Гусєва" - наставник "Маккабі"

Бойова нічия з київським "Динамо" у матчі Ліги Європи засмутила наставника ізраїльського "Маккабі" (Тель-Авів) Ніра Левіна.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Маккабі" закінчився з рахунком 3:3. Кияни фінішували на третьому місці у групі, а команда з Тель-Авіва — на четвертому.

Після матчу Левін погодився відповісти на питання "Gazeta.ua".

"Ми засмучені результатом поєдинку, адже у нас був дуже хороший шанс перемогти такий великий клуб, як "Динамо" Київ на його ж полі. У першому таймі ми пропустили два м'ячі, але після перерви ми змогли відігратися і вийти вперед. Коли ти ведеш у матчі 3:2 проти дев'яти гравців, то все крім перемоги буде розчаруванням".

Вилучення двох захисників "Динамо" допомогли вашій команді?

"Так, звичайно. Але це допомогло нам, тому що ми почали створювати гольові моменти. Ми забили три м'ячі і не реалізували кілька можливостей для взяття воріт. З іншого боку, "Динамо", граючи удев'ятьох, загрожувало нашим воротам. Кияни зрівняли рахунок і були дуже близькими, щоб забити свій четвертий м'яч. "Маккабі" має проблеми з грою в обороні, навіть маючи чисельну перевагу".

Прокоментуйте гру своєї команди у першому таймі?

"Ми грали не дуже добре. Наш захист панікував, команда пропустила два м'ячі. "Маккабі" грав пратично без м'яча, гравці атаки були відрізані від решти. У другому таймі ми зіграли набагато краще".

Перед матчем ви говорили, що у команди є кадрові проблеми. На кого ви не змогли розраховувати у поєдинку з "Динамо"?

"У нас травмовані захисник Павічевіч, нападник Колаутті, півзахисник Даган та ще кілька гравців, які залишилися в Ізраїлі".

Як на вашу думку, відреагують на цей результат в Ізраїлі?

"Думаю, у людей будуть змішані відчуття. З одного боку наші вболівальники зрадіють, що ми зіграли на виїзді з "Динамо" внічию, забивши три м'ячі. А з іншого боку вони будуть розчаровані, адже ми вели в рахунку 3:2 проти дев'яти динамівців і не змогли втримати свою перевагу".

Результат матчу з "Динамо" допоможе вам позбутися приставки в.о?

"Я не думаю про це. Я хочу допомогти команді всім чим зможу. Моє завдання — покращити гру "Маккабі" та кожного гравця зокрема. Я вже був головним тренером "Маккабі" кілька років тому. Я знаю команду та її можливості. Я сподіваюсь я зможу бути корисним команді так довго, як це буде потрібно".

Хто на ваш погляд найкращий у складі "Динамо"?

"В команді багато хороших виконавців — Браун, Ярмоленко, Гусєв, Шевченко, Вукоєвич. Якщо говорити конкретно про цей матч, то я б виділив Ідейє, який провів хорошу гру, Ярмоленка та Гусєва. Вони швидкі і технічні".

Цей матч став останнім для "Динамо" на стадіоні імені Валерія Лобановського.

"Приємно стати частиною історії такої великої команди. Мені довелося грати проти "Динамо", коли я ще був футболістом. Цей дійсно великий клуб. Нас дуже гостинно приймали. Ми бажаємо команді всього найкращого в чемпіонаті України, а збірній України успіху на Євро-2012.

Я бачив товариський матч українців проти Німеччини. Тоді команди зіграли 3:3, так як і ми сьогодні (сміється). Я отримав задоволення від гри. У вас сильна збірна.

У лютому українці зіграють товариський матч з Ізраїлем у Тель-Авіві. Ми постараємось прийняти вас так само гостинно, як і ви нас."

Зараз ви читаєте новину «"Я б виділив Ідейє, Ярмоленка та Гусєва" - наставник "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути