вівторок, 06 травня 2008 13:50

47-річна Отті побіжить на етапі "Золотої ліги" в Осло

Учасниця семи Олімпійських ігор, володарка дев"яти олімпійських медалей 47-річна ямайська бігунка Мерлін Отті, яка з 2002 року представляє Словенію, виступить на дистанції 100 м на другому етапі престижної серії "Золота ліга" в Осло 6 червня.

- Мерлін отримала запрошення виступити на 100-метрівці в Осло, - сказав менеджер спортсменки Стефано Тіллі. - Ця дистанція не входить в програму розіграшу джек-пота "Золотої ліги" і проводитиметься до початку основних змагань. Проте, "Золота ліга" - у будь-якому випадку, серйозний старт, і я сподіваюся, Мерлін підійде до нього в хорошій формі. 16 травня вона повертається до Риму з Каліфорнії, де до цих пір тренувалася. За словами Мерлін, зараз вона готова набагато краще, ніж минулого року. У мене немає підстав їй не вірити - все-таки, коли людина 30 років виступає на високому рівні, вона знає, що говорить. Мерлін настроєна цілком оптимістично і, як і раніше, планує виступити на Олімпійських іграх у Пекіні. Якщо вона бігтиме в районі 11,3-11,5 - це реально.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «47-річна Отті побіжить на етапі "Золотої ліги" в Осло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути