Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2009 13:11

47 тисяч любителів боксу вразили Кличка

47 тисяч любителів боксу вразили Кличка

Майбутній бій Володимира Кличка і Девіда Хея за чемпіонські титули IBF і WBO викликає в Німеччині справжній ажіотаж. За три дні на футбольну Veltins Arena в Гельзенкірхені, де 20 червня відбудеться поєдинок українського і англійського важкоатлетів, продано більше 47 тисяч квитків. В перші три дні продажу було придбано 30 тисяч квитків. А фанатська черга простягалася щонайменше на два кілометри.

Тепер охочі можуть купити лише VIP-місця, які будуть обладнані на футбольному полі. В даний час керівництво арени разом з представниками телекомпанії RTL обговорюють питання, як в найближчий день передати в продаж нову партію квитків.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією IBF/IBO/WBO Володимир Кличко заявив, що був здивований темпом продажу квитків на бій проти Девіда Хея, а також розповів, як він став почесним членом футбольної команди "Шальке-04".

"Я дуже задоволений тим, що у мене велика армія уболівальників в Німеччині, але я був здивований такими темпами продажу квитків. Я упевнений, що завдяки підтримці 60 тисяч людей я здобуду перемогу і розділю свій успіх з фанатами. До речі, я вже відвідав матч за участю "Шальке-04". Атмосфера просто неймовірна! Вони подарували мені футболку з номером 20, адже мій бій відбудеться 20 червня, і тепер я почесний член команди", - говорить Кличко.

За матеріалами turnir.com.ua, fightnews, championat.ru

Зараз ви читаєте новину «47 тисяч любителів боксу вразили Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути