субота, 24 березня 2012 13:59

37-річний Пол Скоулз хоче продовжити контракт з "МЮ"

37-річний Пол Скоулз хоче продовжити контракт з "МЮ"
Скоулз є вихованець "МЮ" ФОТО:sovsport.ru

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Пол Скоулз попросив керівництво цього футбольного клубу продовжити контракт з ним ще на рік. 37-річний Скоулз, який повернувся у спорт в січні 2012 року, вирішив залишитися в "МЮ" до кінця сезону-2012/13. Про це повідомляє інтернет-видання Tribalfootball.com.

Як зазначає видання The Sun, Скоулз вирішив наслідувати приклад іншого ветерана "Манчестер Юнайтед" - 38-річного півзахисника Райана Гіггза, який також має намір продовжити виступи за клуб.

38-річний Гіггз продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"

Скоулз - вихованець "МЮ". В основному складі клубу він дебютував в 1993 році і з того часу провів за команду 689 матчів і забив у них 152 м'ячі. Скоулз десять разів вигравав чемпіонат Англії, три рази - Кубок країни і двічі - Лігу чемпіонів. За збірну Англії півзахисник провів 66 матчів і забив в них 14 м'ячів.

Скоулз оголосив про завершення кар'єри після закінчення сезону-2010/11. Після цього він працював тренером молодіжної команди "МЮ". Наприкінці 2011 року Скоулз вирішив відновити виступи і провів за свій клуб 11 матчів у чемпіонаті Англії.

Зараз ви читаєте новину «37-річний Пол Скоулз хоче продовжити контракт з "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути