пʼятниця, 10 лютого 2012 13:55

38-річний Гіггз продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"

38-річний Гіггз продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"

Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз продовжив контракт на один рік - до закінчення сезону-2012/13. Головний тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон назвав Гіггза прикладом для наслідування.

Сам футболіст сказав, що він добре себе почуває і ще в змозі принести користь клубу. Про це повідомляє офіційний сайт "Манчестер Юнайтед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Райан Гіггз став володарем премії Golden Foot

38-річний Гіггз дебютував у складі "МЮ" у 1991 році. Півзахисник провів за цю команду вже 898 матчів у всіх турнірах. З манчестерским клубом Гіггз 12 разів виграв чемпіонат Англії, чотири рази - Кубок країни і двічі - Лігу чемпіонів.

У сезоні-2011/12 Гіггз провів в англійській прем'єр-лізі 16 матчів і забив один гол. Наприкінці 2011 року Футбольна асоціація Уельсу запропонувала Гіггзу пост головного тренера національної збірної, що став вакантним після смерті Гері Спіда, проте Фергюсон не відпустив гравця своєї команди на тренерську роботу.

Зараз ви читаєте новину «38-річний Гіггз продовжив контракт з "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути