вівторок, 24 травня 2011 16:00

Райан Гіггз знищив репутацію найбільш зразкового сім'янина Британії

Райан Гіггз знищив репутацію найбільш зразкового сім'янина Британії

Легендарний футболіст "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз опинився в центрі сексуального скандалу. У футболіста був роман із зіркою шоу "Великий брат" Імоген Томас. Про це повідомляє Guardian.

У понеділок британські ЗМІ нарешті повідомили про це, хоча раніше на розголошення інформації діяв судову заборону. Причому про це стало відомо на засіданні парламенту, де один з його членів Джон Хеммінгс повідав тому, що коханцем Імоген є саме Гіггз. "Про це знають 75 тис. користувачів Twitter, так що це вже не таємниця", - сказав він. Раніше цю інформацію надрукувала одна з шотландських газет, де заборона на розголошення інформації не діє.

Викриття відбулося рівно через добу після того, як Гіггз з дружиною Стейсі Кук і дітьми Заком і Ліббі святкував перемогу в Прем'єр-лізі. А на ранок з'ясувалося, що зірка МЮ протягом шести місяців зустрічався з Імоген в одному з розкішних готелів. Раніше Гіггза вважали зразковим сім'янином Британії.

"Це неймовірно, не можу в це повірити, - сказав агент Гіггза. - Він же сімейна людина. Навіть і не знаю, що тут сказати". Сама ж Імоген заявила, що ніколи б не розповіла пресі про цей роман, а також додала, що ніколи не намагалася шантажувати свого коханця. "Я зберігала мовчання, а зараз мене намагаються зробити крайньою, - заявила вона. - Де ж тут справедливість?".

Нагадаємо, що раніше на невірності подружжю попалися Джон Террі, Ешіл Коул, Уейн Руні.

Зараз ви читаєте новину «Райан Гіггз знищив репутацію найбільш зразкового сім'янина Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути