понеділок, 11 липня 2011 16:32

"Сподіваюсь, Мілевський вибачиться" - Колліна

"Сподіваюсь, Мілевський вибачиться" - Колліна

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський міг отримати попередження за свій жест, яким він відсвяткував забитий гол у ворота донецького "Шахтаря" у матчі за Суперкубок України. Про це сьогодні під час футбольного прес-клубу розповів П'єрлуїджі Колліна, куратор системи суддівства у професійному футболі Україні.

Артем підбіг до трибуни вболівальників "Шахтаря" і показав їм руки з опущеними вниз великими пальцями. Жест Мілевського викликав великий резонанс. Президент "Динамо" Ігор Суркіс вже вибачився перед "Шахтарем" за дії свого футболіста. Сам гравець поки мовчить.

"Буду відвертим, я був на матчі за Суперкубок України, але жесту Мілевського не помітив. Потім я шукав відео з цим моментом, але мені нічого не вдалося знайти. Якщо арбітр бачив цей жест і не попередив гравця, то він вчинив неправильно. Як на мене, суддя не бачив цього епізоду.

Якщо говорити про жести, то Мілевський помилився. Це поганий жест по відношенню до публіки. Якби арбітр це побачив, то він би показав футболісту "Динамо" попередження. Жест Артема - негативний. Це суперечить цінностям УЄФА. Сподіваюсь, Мілевський вибачиться за свій жест, - сказав Колліна.

Італієць додав, що в українському чемпіонаті немає расизму.

Нагадаємо, 5 липня Колліна відзначив річницю роботи в Україні. Минулого року він підписав угоду з Федерацією футболу України терміном на два роки.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, Мілевський вибачиться" - Колліна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути