Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 18:41

Колліна не побачив у Мілевського симуляції

У понеділок 50-річний П'єрлуїджі Колліна, куратор системи арбітражу в українському футболі, зустрівся з журналістами. Напередодні був присутній на центральному поєдинку 18-го туру прем'єр-ліги "Динамо" — "Металіст" (1:1. — "ГПУ"). Головний арбітр поєдинку Володимир Сіренко призначив у ворота кожної з команд по пенальті.

— У першому випадку між Шелаєвим і Сілвою щось відбулося, — коментує Колліна. — Сказати, що там нічого не було, не можна. Сіренко перебував у вигідному положенні, аби прийняти рішення. У другому випадку може здатися, що там нічого не трапилося, але між гравцями відбувся контакт. По телевізору важко визначити силу, якої Обрадович доклав до Мілевського. Арбітр оцінює жест. А симуляції з боку Артема не було. Вона є тоді, коли футболісти не контактують, а один із гравців падає на газон. Головне — що дві схожі ситуації арбітр оцінив однаково. Навіть якщо він помиляється, то хай робить це однаково для всіх.

Колліна очолює систему арбітражу в Україні понад чотири місяці.

— Ще рано оцінювати результати своєї роботи. І не мені це робити. Приємно чути від тренерів, що рівень суддівства зріс. За 18 турів чемпіонату, а це 144 матчі, ми отримали тільки шість листів-протестів від клубів.

Зараз ви читаєте новину «Колліна не побачив у Мілевського симуляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути