Як отримати високі бали?

Автор: уніан
  На завдання кожного учасника зовнішнього незалежного оцінювання приклеюють наліпку зі штрих-кодом і номером. Для уникнення фальсифікацій ніде у бланку не вказують прізвища й імені.
На завдання кожного учасника зовнішнього незалежного оцінювання приклеюють наліпку зі штрих-кодом і номером. Для уникнення фальсифікацій ніде у бланку не вказують прізвища й імені.

Ольга БАБЯК, 20 років:

— З кожного предмета готувалася до ЗНО з репетиторами. Українську мову вчила за посібником Олександра Авраменка, історію України — за збірником Володимира Островського.

З кожного предмету мала окрему схему. З мов — писала твори, з історії спочатку повторювала матеріали 10–11-го класу і поступово переходила до давніх часів.

Українську написала на 199 балів, історію України — на 198, англійську — на 192 бали. Вступила на бюджет.

Олександр КОЩІЙ, 21 рік:

— Готувався до ЗНО два роки. В останньому класі — посилено. Репетитора не наймали. Спочатку повторював вивчене у школі, ­закріплював знання за допомогою смартфона. Встановив усі додатки, які є для підготовки до тестування. Це добре тренує. Сидів над завданнями по 3 години щодня. Склав мову й літературу на 189 балів.

Роза ІСРАЄЛЯН, 21 рік:

— За українську мову й літературу отримала по 197 балів. Історію України написала на 191. Почала підготовку з 10-го класу. Все залежить від предмету й набутих знань. Готуватися треба за два роки до випуску. Окрім домашніх завдань, додатково витрачала по 2 години щодня. Допомогли репетитори. Але найефективніша база, яку заклали в школі.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати високі бали?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути