Ексклюзиви
середа, 06 грудня 2017 12:15

"Навіщо нам ця мова?" - Мухарський розкритикував російських лібералів

"Навіщо нам ця мова?" - Мухарський розкритикував російських лібералів
Шоумен назвав російських лібералів "троянським конем". Фото: ТСН

Російські ліберали, що приїздять в Україну і просять політичного притулку є "троянськими конями" Кремля, вважає український шоумен Антін Мухарський.

"Як говорив Троцький – це тимчасові попутники. Безумовно, ситуація неоднозначна, але у мене склалася своя, можливо суб'єктивна думка. Під час активізації військових дій 2014 року, ми особисто звільнили двох російських художників, які сповідували ліберальні погляди і працювали в антиімперському контексті", - заявив він в ефірі "Обозревателя".

Найбільше цих людей дратує українське мовне питання.

"І ось парадокс: усі російські так звані ліберали, які приїжджають в Україну, через 3-6 місяців починають активно критикувати все, що відбувається в Україні. Вони проти уряду, вони проти президента, вони проти мовного закону. Питання мови для них взагалі дратівливе: "Зачем вам эта мова? Зачем вы поднимаете этот вопрос?". Тобто, вони, прибуваючи сюди під виглядом дисидентів, все одно займають антиукраїнські позиції. Це "троянський кінь" Кремля", – вважає Мухарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не потребує порад жалюгідних російських опозиціонерів - Лосєв

Такі настрої негативно вплинуть на українське суспільство.

"Один раз у мене волосся дибки стало і досі стоїть. Я подивився, як Ганапольський в одному з ефірів ставив на голосування питання, а чи вважати Голодомор геноцидом? І ця тема активно обговорювалася. Російські ліберали – це латентна небезпека. Така повільна отрута. Знаєте, як Наполеона роками труїли миш'яком, так і цей миш'як колись подіє", – підсумував він.

"Вивчити українську мову не можуть або дебіли, або дефективні, або ліниві", - вважає шоумен Антін Мухарський. "Я вчився в театральному інституті імені Карпенка-Карого. У нас на курсі було декілька хлопців та дівчат з Новосибірська. За якийсь рік вони досить не зле опанували українську, а за 2 вже отримували вищі бали на іспитах зі сценічної мови".

Зараз ви читаєте новину «"Навіщо нам ця мова?" - Мухарський розкритикував російських лібералів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути