четвер, 17 листопада 2016 17:55

Свято точки G: як отримати потужний оргазм від однієї пози

Автор: cosmopolitan.com
 

Поза під назвою Свято точки G підійде далеко не всім, але тим, кому вдасться провернути цей складний сексуальний маневр, точно сподобається.

Про це пише Ivona

Для виконання позиції від партнерки потрібна хороша фізична підготовка та гнучкість. Важливо: якщо у вас є зайва вага або проблеми зі спиною, краще спробуйте іншу позу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знову стати коханцями: поради секс-терапевтів

Позиція дуже схожа із вправою берізка. Потрібно її повторити, при цьому не забуваючи про сексуальний настрой (постарайтеся зробити це красиво та граціозно). У той час, як ваші ноги опиняться у вас над головою, партнер має встигнути їх підхопити і зігнути в колінах. Для зручності ви можете впертися ступнями йому в груди.

Коли ви вже стоїте на голові - прийшов час найцікавішого. Чоловік (до того моменту вже сильно збуджений) приступає до активних дій і проникає всередину піхви. "Фішка" цієї пози криється у куті проникнення - в такому положенні здійснюється активна стимуляція передньої стінки піхви і точки G, за рахунок чого жінка може досить швидко відчути потужний оргазм.

Автор: http://www.liveinternet.ru/
 

Рекомендація: якщо вся кров вже прилила до голови, хребет підозріло хрумтить, а задоволення можна охарактеризувати як досить сумнівне - змініть позу.

Чому в якийсь момент жінці перестає хотітися сексу, розповіла сексолог.

Зараз ви читаєте новину «Свято точки G: як отримати потужний оргазм від однієї пози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути