вівторок, 12 жовтня 2021 17:03

Спільний перегляд порно й секс утрьох: про що питають сексологиню сімейні пари

Спільний перегляд порно й секс утрьох: про що питають сексологиню сімейні пари
Психологиня й сексологиня Наталя Єжова розповіла, про що її найчастіше запитують сімейні пари. Фото: надано пресслужбою "Нового каналу"

Психологиня й сексологиня Наталя Єжова розповіла, про що її найчастіше запитують сімейні пари. Вона відповіла на п'ять найпоширеніших питань про інтим у шлюбі.

Ведуча реаліті "Екси" на "Новому каналі" поділилася, що часто питають про секс утрьох.

"Норма сексуальних стосунків - коли обидва хочуть цього експерименту. Якщо партнер хоче сексу втрьох, важливо дотримуватися правил. Перше - згода обох партнерів. Потрібна справжня внутрішня готовність, а не ствердна відповідь через страх, що вас кинуть. Друге - табу на секс із друзями, родичами та знайомими. Третє - це має бути одноразова зустріч. Раз побачили цю людину - і більше ніколи з нею не зустрічаєтеся. Тоді у стосунках не виникнуть ревнощі, недовіра і негативні емоції", - зазначила Єжова.

Головним правилом, як умовити партнера на експерименти в ліжку, є "статева конституція".

"Тут ми визначаємо, скільки разів на тиждень партнеру потрібен секс і як він хоче ним займатися - ніжно чи грубо. Якщо ваші критерії збігаються, це вже заявка на успіх", - пояснила вона.

Психологиня назвала за і проти секс-іграшок для партнерів.

За - різноманітність і нові емоції. Проти - ревнощі та звикання. Партнер може приревнувати до іграшки й подумати, що це заміна йому. Також ви можете звикнути відчувати оргазм лише з іграшками", - сказала Єжова.

Вона поділилася думкою щодо спільного перегляду еротики чи порно перед сексом.

За - нові ідеї та збудження. Проти - суперництво з героєм протилежної статі й ревнощі до нього. І сам сценарій порно може не сподобатися одному з партнерів. Хтось збуджуватиметься, а хтось ні", - пояснила психологиня.

Також дала поради, як повернути секс після народження дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вміють домовлятися і піклуватися: хто залишив реаліті про стосунки

"Найважливіше - знаходити час для побачень наодинці. Зв'язок мати-дитина доволі сильний, але важливо не забувати про чоловіка. Часто чоловіки приходять на консультацію і кажуть, що дружина їх кинула й не звертає уваги. Тож неодмінно просіть няню чи бабу посидіти з дитиною і влаштовуйте романтику вдвох", - сказала сексологиня.

Психологиня і сексологиня Наталя Єжова поділилася, як зробити так, щоб побут не зіпсував стосунки. Розподіляти обов'язки так, що чоловік відповідає за гроші, а жінка є домогосподаркою - стереотипно й несучасно.

Зараз ви читаєте новину «Спільний перегляд порно й секс утрьох: про що питають сексологиню сімейні пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути