понеділок, 14 листопада 2016 16:59

Секс-роботи вгадуватимуть бажання власників

 

Згідно із прогнозами вчених-розробників, до 2050 року секс із роботами стане настільки популярним, що зможе практично витіснити природний секс.

Про це пише The Daily Mail.

Метт МакМюллен, генеральний директор компанії RealDoll з виробництва секс-роботів заспокоює стривожених борців з демографічною кризою: на стосунки в парі даний прогрес ніяк не вплине. Навпаки секс-іграшки зможуть освіжити сексуальне життя партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 аргументів на користь повільного сексу

На секс-іграшках подібного типу можна "відточити" свої сексуальні вміння, що в подальшому буде позитивно позначатися на сексуальній практиці з реальними коханими.

"Це допоможе вам навчитися контролювати еякуляцію, спробувати різні позиції і стати більш витонченим у плані сексу", - розповів директор компанії з виготовлення "фіктивних жінок".

МакМюллен додав, що секс з роботом в недалекому майбутньому дійсно зрівняється з природним сексом по відчуттях і навіть зможе його перевершити. Розробники планують "впровадити" лялькам емоційну складову, щоб вони могли вгадувати бажання свого власника, підлаштовуватися під його настрій і навіть жартувати.

 

Поряд із позитивними сторонами подібного технологічного прогресу існує ряд побоювань. Іграшка може викликати звикання, і чоловік просто не захоче шукати собі реальну партнерку. А пристрасть до ляльки може згубно позначитися на людині, адже робот не відчуває болю і не говорить, що приємно, а що - ні.

Сьогодні таку іграшку можна придбати за $ 5 тис. (близько 128 тис. грн). Скільки буде коштувати "одухотворена" модель поки невідомо.

Вчений прогнозує, що за 20 років секс стане чимось огидним

Зараз ви читаєте новину «Секс-роботи вгадуватимуть бажання власників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути