Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2017 17:35

Новий контрацептив успішно перевірили на мавпах

Автор: life.ua
 

Новий контрацептив для чоловіків - високомолекулярний полімер, який наносять на сім'явивідний вихід. Гель перешкоджає потраплянню сперматозоїдів у жіночі статеві органи. Його розробили каліфорнійські вчені.

Принцип такий, як і при стерилізації, коли лікарі перекривають сім'явивідний потік. Проте друга ін'єкція розчиняє гель миттєво і знову дає чоловікові право на зачаття дитини.

Розробники випробували контрацептив на макаках, яким упродовж 2 років вводили речовину. Тварини активно злучалися, але не отримували потомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найкреативніших упаковок презервативів світу

Новий контрацептив не рятує від хвороб, що передаються статевим шляхом. Після подальшого тестування має з'явитися на ринках, імовірно коштуватиме недорого.

Гормональні протизаплідні таблетки не лише захищають від вагітності, а й шкодять організму. Можливі різкі зміни настрою, знервованість, депресія, сонливість, ріст волосся на обличчі або набір ваги.

Зараз ви читаєте новину «Новий контрацептив успішно перевірили на мавпах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути