неділя, 14 жовтня 2018 01:35

На даху чи в літаку: 10 незвичайних місць для сексу

На даху чи в літаку: 10 незвичайних місць для сексу
"Секс у громадських місцях комфортний тоді, коли народ біля вас теж почувається так само. Тому краще відправляйтеся на свінгер-паті", - радить експерт з сексу Юлія Гайворонська. Фото: info-mir.com.ua

Щоб урізноманітнити сексуальне життя, спеціалісти рекомендують обирати для цього незвичайні місця. Вони можуть видатися екстремальними, але це точно запам'ятається на все життя.

1. Секс під водоспадом. Це нереально красиво, але вимагає спортивної підготовки. Будьте готові до того, що вас може зносити водою, радить експерту по сексу та власниця секс-шопу Юлія Гайворонська, передає Обозреватель.

2. Секс на пральній машинці. Жінка має на неї сісти. Так отримуватиме додаткову стимуляцію.

3. Щоб зайнятися сексом в душі, потрібні поручні. Якщо їх немає, можна придбати спеціальні ручки на присосках. Їх можна зафіксувати там, де зручно.

4. Секс на даху. Коли будете туди підніматися, не забудьте взяти з собою плед і серветки. Ліхтарик можна не брати, вони є у кожному мобільному.

5. Секс у громадських місцях комфортний тоді, коли народ біля вас теж почувається так само. Тому відправляйтеся на свінгер-паті чи в готель, де можна ходити оголеними.

6. Секс у туалеті не завжди буває еротичним, але ці місця різні: в деяких тісно й одному, а в інших можуть стояти дивани і автомати з презервативами. Варто перевірити все до початку.

7. Під час сексу в літаку закоханим доведеться стояти, а інші пасажири все чутимуть. Звісно, якщо це не дальній переліт. Під час таких є шанс підловити час, коли всі сплять.

8. Секс у парку - це швидко й екстремально. Але є люди, яким це подобається.

9. Під час сексу на яхті пам'ятайте, що стіни там тонкі і все добре чути. Звісно, це застереження не діє, якщо на яхті ви одні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що шкодить сексуальному життю

10. Секс у потязі - забронюйте СВ і насолоджуйтеся.

Чоловіки завищують кількість сексуальних партнерів, щоб здаватися більш досвідченішими. Вони також часто округляють цифри, коли підраховують кількість партнерів.

Зараз ви читаєте новину «На даху чи в літаку: 10 незвичайних місць для сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути