понеділок, 17 травня 2021 21:00

Яку жіночу інтимну стрижку найбільше люблять чоловіки

Яку жіночу інтимну стрижку найбільше люблять чоловіки
Результат показав, що перемогла бразильська епіляція - повне видалення волосся у зоні бікіні спереду та ззаду. Фото: pixabay

Опитування визначило, які інтимні стрижки в жінок люблять їхні партнери.

В експерименті взяли участь понад 5000 чоловіків різного віку, пише The Huffington Post.

Респонденти відповідали на три питання: 1. яку жіночу інтимну зачіску вони вважають найпривабливішою; 2. чи готові вони розійтися з дівчиною, бо їм не подобається її інтимна стрижка; 3. чи вважають вони за потрібне доглядати за волоссям у своїй інтимній зоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три напої, які вбивають чоловічу потенцію

Результат показав, що перемогла бразильська епіляція - повне видалення волосся у зоні бікіні спереду та ззаду. 42% чоловіків визнали, що це виглядає найсексуальніше. Другою стала стрижка трикутник. 15 % чоловіків вважають, що жінка сама має вирішувати, яку хоче мати інтимну зачіску. На думку 5 % опитаних, природній вигляд жіночої зони бікіні збуджує.

Водночас 90% чоловіків не відмовляться від сексу із жінкою, чия інтимна стрижка не відповідає їхньому ідеалу і не розвиватимуть стосунки. 10% залишилися вірними своїм принципам.

Майже з кожним чоловіком трапляється ситуація, що жінка під час сексу називає його іменем іншого. Не варто себе накручувати, тому що причина може бути не у зраді. Немає нічого поганого в тому, що твоя кохана під час сексу називає чуже ім'я. Треба постаратися сприймати згадку цього імені як комплімент. Це означає, що чоловік робить усе правильно і його вміння дарують стільки ж задоволення, як і з попереднім партнером, а то й більше.

Зараз ви читаєте новину «Яку жіночу інтимну стрижку найбільше люблять чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути