Ексклюзиви
середа, 05 травня 2021 21:00

Жінка під час сексу назвала чуже ім'я: чому це не завжди погано

Жінка під час сексу назвала чуже ім'я: чому це не завжди погано
Згадка чужого імені – це не обов'язково може бути колишній. Фото: pixabay

Майже з кожним чоловіком трапляється ситуація, що жінка під час сексу називає його іменем іншого.

Не варто себе накручувати, тому що причина може бути не у зраді, пише Independent.

За словами психолога Джима Пфауса, немає нічого поганого в тому, що твоя кохана під час сексу називає чуже ім'я. Треба постаратися сприймати згадку цього імені як комплімент. Це означає, що чоловік робить усе правильно і його вміння дарують стільки ж задоволення, як і з попереднім партнером, а то й більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсприятливіший день, щоб займатись сексом

"Коли ви перебуваєте у стані ейфорії, ви викликаєте в уяві речі, які нагадують вам про інші. Усе тому, що ви перебуваєте у стані, який уже переживали", – зауважив він.

Наприклад, у партнерки був колишній коханець, який змусив її пережити певне збудження. Ці сексуальні відчуття, якість оргазму та відчуття близькості асоціюються з цією людиною або її іменем. Якщо випадково натрапити на ту ж точку збудження, яку раніше знав колишній, то у пристрасті дівчина може вголос озвучити його ім'я.

Тобто панікувати не варто. Згадка чужого імені – це не обов'язково може бути колишній. У цей момент треба відкинути негативні думки, які можуть завадити отримати задоволення.

Поганий сон, згідно з словами науковців, вдвічі збільшує ризик порушення сексуальної функції у жінок. Саме тому дуже важливо приділяти увагу нічному відпочинку. Через брак сну руйнується жіноче лібідо і сексуальне життя може бути незадовільним, особливо в середньому і старшому віці. Під час дослідження виявили, що ті жінки, які погано спали, вдвічі частіше скаржилися на відсутність сексуального інтересу або задоволення, порівняно з ровесницями, у яких хороший сон.

Зараз ви читаєте новину «Жінка під час сексу назвала чуже ім'я: чому це не завжди погано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути