вівторок, 07 березня 2017 23:45

Викрадений автомобіль самостійно вносять у базу розшуку

Викрадений автомобіль самостійно вносять у базу розшуку
Фото: Scoopnest.com

У минулому році половина усіх викрадень автомобілів сталися на непідконтрольній території України. Щоб своєчасно розшукати авто, необхідно негайно внести його дані в базу "Розшук".

Про це повідомляють у головному управлінні Національної поліції Донецької області, передає "Горєніє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З переселенки вибивають вигадані борги

"Якщо на території України власники авто мають можливість швидко звернутися до правоохоронних органів та повідомити про скоєний у відношенні них злочин, то на тимчасово окупованій території власники транспортних засобів витрачають чимало часу, аби приїхати на підконтрольну Україні територію та заявити про викрадення авто", - розповідають у поліції.

Правоохоронці просять громадян звертатися на електронну адресу [email protected]. У зверненні потрібно вказати: повні анкетні дані, контактний номер телефону. Також додаються копії документа, який засвідчує особу, та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Від березня контрольні пункти на межі із зоною АТО працюють з 7:00 до 18:30. Дозвіл на перетин отримується за умови надання згоди на обробку та зберігання персональних даних. Якщо дитина не досягла 16 років, дані про неї заносяться у формалізовану заявку разом з даними осіб, що її супроводжують.

Зараз ви читаєте новину «Викрадений автомобіль самостійно вносять у базу розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути