четвер, 23 лютого 2017 08:00

Переселенець з Авдіївки заснував студію східних єдиноборств

Переселенець з Авдіївки заснував студію східних єдиноборств

Переселенець з Донецька Олексій Дроб'язко заснував сучасний міні-комплекс для занять східними єдиноборствами. В ньому займаються більше 50 спортсменів.

Раніше очолював спортивно-оздоровчий центр і був громадським активістом.

"Я народився в Донецьку, але все свідоме життя прожив в Авдіївці. Там же почав свою спортивну кар'єру, і вже 25 років, як я займаюся кіокушин карате", – розповів Олексій Дроб'язко, передає dnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сало любить більше, ніж я" - переселенець про догляд за єнотом

Міні-комплекс називають одним з кращих в країні.

"Я знайшов людей, зумів їх зацікавити, запалити своєю ідеєю. На виділені кошти своїми силами в залі зробили опалення. Місцеві бізнесмени дали нам будівельні матеріали, а керівник лісгоспу подарував вагонку, якою обшили приміщення. У будівництві були задіяні волонтери, учні, їхні друзі, які працювали абсолютно безкоштовно", – розповів Олексій Дроб'язко.

Олексія Дробязко багаторазовий чемпіон України з кіокушин карате. Навчає цьому виду спорту інших.

"Ним може займатися будь-хто, незалежно від віку, статі і фізичних даних. Це не спорт, це філософія життя. Тому ваші вік, комплекція, підлога абсолютно не мають значення. Біле кімоно і пояс, відповідний твоєму рангом. І головне – бажання розвиватися в цьому виді спорту"

Олексій Дроб'язко був у полоні за те, що не дав зняти український прапор з будівлі міської адміністрації. Більше 20 днів його тримали у собачій клітці в підвалі.

"Я занурив речі у машину, посадив двох синів, дружину і поїхав куди очі дивляться. Дружина Наталія сильно плакала, у неї тряслися руки. Українську гостинність ніхто не відміняв: нам в перший же день принесли овочі, крупи та інші продукти".

Олексій Дроб'язко – боєць кіокушин карате, майстер спорту міжнародного класу. У 2014 році його будинок в Донецьку було зруйновано. Один із снарядів влучив у дах. Те, що уціліло. Розграбували мародери. У Золотоноші в Наталії та Олексія народився син Ярослав.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець з Авдіївки заснував студію східних єдиноборств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути