вівторок, 24 жовтня 2017 16:31

Переселенець розказав, як змінилося життя після кави з Мариною Порошенко

Переселенець розказав, як змінилося життя після кави з Мариною Порошенко
Переселенець Роман Кисляк розповів, що сепаратисти на окупованих територіях живуть краще, ніж переселенці Фото: facebook

Переселенець з Донбасу Роман Кисляк, який зустрічався з першою леді Мариною Порошенко, розповів, що сепаратисти на окупованих територіях живуть краще.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишив без бізнесу та з боргами: переселенця-інваліда обдурив партнер

"Переоформлював пенсію і допомогу в Києві: в соцзахисті мені сказали: "Чого ти приперся зі Львова?". Запитали, де я живу. Сказав, що у хостелах. Без постійного місця проживання. Відповіли: "Ми не можемо тебе оформити, бо ти бомж!", - розповідає Роман Кисляк. - Усе це нещастя нас спіткало - таких як, я, багато бомжів поневіряються. Сепаратисти краще живуть і отримують дві пенсії. А наші герої сидять по тюрмах".

Переселенець розповів, як продав авто, купив земельну ділянку в Київській області і почав будувати будинок. Збирався забрати свою сім'ю з Макіївки, але продати батьківську хату не вдалося через війну. Чоловік кілька разів звертався до Фонду Марини Порошенко з проханням допомоги в працевлаштуванні, але роботу так і не знайшов.

"Кожна країна грає у гру, але Україна обирає таку гру, в яку грати не може - всі заручники своєї гри, тільки всі ми забули, що це наші життя!
Мені здається що національна ідея має бути - щоб ніхто в нашій Україні не голодував, і всі були ситі, одягнуті і у всіх було своє житло, і у всіх було світло, тепло і гаряча вода!", - каже Кисляк.

З Мариною Порошенко переселенець познайомився після того, як його не пустили в ресторан через його хворобу - ДЦП. З першою леді він випив чашку кави і поспілкувався на різні соціальні теми.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець розказав, як змінилося життя після кави з Мариною Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути