вівторок, 24 жовтня 2017 15:28

Залишив без бізнесу та з боргами: переселенця-інваліда обдурив партнер

Залишив без бізнесу та з боргами: переселенця-інваліда обдурив партнер
Переселенця Олександра Кононова обманув партнер по бізнесу Фото: http://fakty.ua

Підприємця Олександра Кононова, який займався виробництвом відомих "Сирів Санича", залишили без власного бізнесу і з боргами.

Він не підписав паперів про спільну власність зі своїм "партнером" - жителем села Десятини. Без цього справа фактично йому не належала. Про це йдеться у блозі Лесі Литвинової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенця засудили за отримання грошової допомоги

Кононов потрапив у верстат, втратив праву руку і ліву ногу. Був заручником бойовиків. Після звільнення перебрався із Сєверодонецька в село на Житомирщині. Тут створив разом з партнером Віталієм козячу ферму.

Як пізніше пояснив місцевий, Кононов йому потрібен був як "медійний персонаж" для залучення коштів спонсорів і інвесторів.

"Ну мені ж на розкрутку бізнесу потрібні були гроші? А він - чудовий медійний персонаж. На мене б не дали. На нього давали охоче", - заявляв Віталій.

Йому, згідно з паперами, належить ферма. А Кононову - борги ферми. Також Віталієві належить будинок, в якому мешкає переселенець з Донбасу. Зараз чоловік залишив це житло без електрики.

Олександр Кононов провів у полоні 98 днів. Потрапив туди разом із колишньою дружиною 44-річною Вікторією.

"Поїхали на передову до хлопців з "Айдара", - розповідає чоловік. - Вони мені чуприну вистригли. А за два дні попав у полон. Через зачіску з мене насміхалися: "Что за прическа? Укроп несчастный". Тоді поклявся, що до кінця життя її носитиму".

Зараз ви читаєте новину «Залишив без бізнесу та з боргами: переселенця-інваліда обдурив партнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути