Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 16:10

Переселенці захищають своє виборче право
5

Акція пройшла 19 березня біля комітетів Верховної Ради у Києві
Фото: krymsos.com
Активісти вийшли на підтримку  Законопроекту №6240 щодо виборчих прав внутрішньо переміщених осіб та інших мобільних всередині країни громадян
Законопроект №6240 вже рік як не можуть розглянути
Організатори флеш-мобу  #12 Днів вистачить - громадські активісти
На банерах надруковано історії людей, які  змушені були залишити свої домівки внаслідок російської агресії

19 березня біля комітетів Верховної Ради у Києві пройшла акція для підтримки Законопроекту №6240 щодо виборчих прав внутрішньо переміщених осіб та інших мобільних всередині країни громадян, розгляд якого народні депутати уже рік відкладають.Про це пишуть на сайті громадської організації "КримСОС".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС зобов'яже українське місто повернути кошти, надані на житло для переселенців

Акція "Невидимі виборці" - це фінальна серія флеш-мобу "#12 Днів вистачить", що розповідає про конкретних людей, які змушені були залишити свої домівки внаслідок російської агресії. Зараз ці люди облаштовують життя та побут на нових територіях, впливають на життя місцевих громад. Це - освітяни, підприємці, військові, ветерани АТО, журналісти, волонтери, громадські активісти, правозахисники, депутати, релігійні лідери - представники різних професій та груп громадян. Однак вони не можуть повною мірою скористатися своїм виборчим правом на місцевих виборах та в одномандатних округах на парламентських виборах.

Згідно з дослідженнями Міністерства тимчасово окупованих територій, найвищий рівень нетерпимості до внутрішньо переміщених осіб зафіксований в Харківській області.

Зараз ви читаєте новину «Переселенці захищають своє виборче право». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути