четвер, 09 листопада 2017 12:50

Німеччина дала гроші на житло для переселенців

Німеччина дала гроші на житло для переселенців
На Дніпропетровщині реконструюють житло для переселенців з Донбасу Фото: http://pl-ukr.net.

На Дніпропетровщині реконструюють житло та школи для переселенців з Донбасу. На це уряд Німеччини виділив близько 65 млн грн.

Програму втілюють у життя у Павлограді, Кам'янському, Верхньодніпровську, Вільногірську та селі Чумаки Дніпропетровського району, повідомляє radiosvoboda.

"Там ремонтують малосімейні квартири і гуртожитки. У кожному з п'яти будинків поселять від 40 до 60 людей. Ремонти завершать наступного року", – сказав радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віталій Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенців вимагають визнати потерпілими від російської агресії

За словами голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко, на Дніпропетровщині Світовий банк профінансує проекти з підтримки переселенців і учасників бойових дій. Відповідні гранти виграли Кривий Ріг, Кам'янське, Жовті Води та Сурсько-Литовська об'єднана громада Дніпропетровщини.

У Кривому Розі і Кам'янському кошти Світового банку підуть на модернізацію Координаційного центру допомоги переселенцям та створення реабілітаційного відділення для військових.

На Дніпропетровщині офіційно зареєстровані 80 тис. переселенців із зони бойових дій на Донбасі. Раніше коштом Німеччини для їхнього проживання створили 5 модульних містечок, зокрема найбільше в Україні транзитне містечко для переселенців у Павлограді.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина дала гроші на житло для переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути