понеділок, 26 червня 2017 14:00

На допомогу переселенцям стали витрачати менше

Обсяг виплат на життя переселенцям знизили на 73 млн грн, при загальному обсязі 455,3 млн грн.

Це пов'язано з тим, що з початку року кількість зареєстрованих переселенців скоротилася майже на 60 тис. осіб, повідомляє slovoidilo.

Найбільше виплати зменшили в Донецькій області, де зареєстрована найбільша кількість переселенців. Порівняно з квітнем-травнем 2016-го, тут видали на 32,8 млн грн менше. Також знизилися загальні обсяги виплат у Луганській області, де переселенці за цей період отримали на 12,3 млн грн менше, ніж 2016-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія заплатить €35 тис. переселенці з Донбасу

Автор: slovoidilo.ua
  Скоротили витрати на допомогу переселенцям
Скоротили витрати на допомогу переселенцям

В інших областях України обсяги матеріальної допомоги переселенцям знижували не так значно, але відчутно. Серед них - Дніпропетровська, Запорізька та Полтавська області. Там виплати переселенцям знизили на 6 млн, 5 млн і 1,5 млн грн відповідно.

У Харківській області, яка найщільніше населена переселенцями, обсяги виплат майже не змінилися і становили 51,8 млн грн. У Київській і Сумській областях – виплати матеріальної допомоги зросли на 1,2 і 0,5 млн грн відповідно.

За даними Мінсоцполітики, найбільша кількість переселенців зареєстрована в Донецькій, Харківській, Луганській і Дніпропетровській областях. Найменше тимчасово переміщених осіб у західних областях: Тернопільській, Чернівецькій, Закарпатській, Рівненській та Івано-Франківській.

Зараз ви читаєте новину «На допомогу переселенцям стали витрачати менше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути