четвер, 23 березня 2017 13:14

"5 тисяч за рекламу" - скільки коштує відкрити мовні курси

  Тамара Калицька відкрила курси вивчення англійської мови
Тамара Калицька відкрила курси вивчення англійської мови

Щоб відкрити курси з англійської мови, потрібно мати 24 тис. грн. Це без урахування оренди приміщення та податків. Про це Gazeta.ua розповіла Тамара Калицька з Донецька, яка відкрила курси англійської мови в Одесі.

"Я працювала викладачем англійської. Розуміла, що це моє. Але в університеті не отримала достатніх знань. Півроку посилено вчила англійську. Врешті склала іспит і підтвердила, що маю найвищий рівень володіння мовою. Після того поїхала на навчання у Чехію. Отримала міжнародний сертифікат викладача. Тепер продовжую викладати на власних курсах", - розповідає Тамара Калицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Морозиво зі смаком пива" - як заробляють на солодкому бізнесі

Гроші на купівлю обладнання отримала, вигравши грант від проекту "Новий відлік". Курси коштують 280 грн на місяць.

"Взяла участь у проекті "Новий відлік" і перемогла. На суму близько 24 тисяч гривень мені придбали обладнання: принтер, ламінатор, велику дошку, стільці, комп'ютерний стіл, нові книги і шафу для них. Зараз тимчасово викладаю англійську для працівників компаній, бо ще не маю приміщення. Занадто дорога оренда. Планую зняти офіс разом з іншими учасниками проекту. Так буде дешевше, працюватимемо окремо і не заважатимемо одне одному. Зараз година занять коштує 35 гривень з людини. Це доволі дешево. Як буде приміщення, поставлю середню по Одесі ціну".

Оренда двокімнатного приміщення коштує від 6 до 8 тис. грн. Не менше 5 тис. грн потрібно, щоб прорекламувати бренд у соціальних мережах.

"Планую також найняти програміста для розроблення сайту та удосконалення програм. Його послуги коштують близько тисячі доларів у місяць. Сайт потрібен, щоб зробити курси віддаленими. Раз на тиждень учень працюватиме в класі, удосконалюватиме мовлення. В інший час виконуватиме спеціально складені відповідно до його навичок завдання через інтернет. До кожного буде прив'язаний куратор, який слідкуватиме за успіхом і допомагатиме з роботою. Така система допоможе людям з обмеженим часом".

Зараз ви читаєте новину «"5 тисяч за рекламу" - скільки коштує відкрити мовні курси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути