середа, 29 березня 2017 08:36

Віртуальний помічник розпізнаватиме емоції співрозмовника

Віртуальний помічник розпізнаватиме емоції співрозмовника
Чат-бот буде розпізнавати емоції людини Фото - vladtime

Віртуальна асистентка чат-бота Nadia від Soul Machine з Нової Зеландії дасть здатність людям з обмеженими можливостями користуватися австралійською програмою страхування при непрацездатності, розшукуючи інформацію. Озвучує машину австралійська кінозірка Кейт Бланшетт.

Ця віртуальна асистентка може імітувати людські емоції і вміє сканувати виразу обличчя співрозмовника і вчитися краще говорити з конкретним клієнтом. Про це повідомляє vladtime.

Мета експериментальної розробки полягає в тому, щоб зробити взаємодію між клієнтами, людьми і чат-машинами більш емоційними і тому більш ефективними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск планує зчитувати інформацію з мозку

Для цього пристосована web-камера, а система емоційного інтелекту зчитує всі помічені і потрапили на відеокамеру емоції співрозмовників.

Один з авторів, професор Марк Сагар вказує саме на перевага цієї системи, що дозволяє скорегувати відповіді для кращого емоційного співпереживання станом людини.

На YouTube з'явився відеоролик, де прототип лазеру пропалив 82-мм мінометний снаряд. Сучасну технологію продемонстрували на виставці озброєнь у Вірменії.

Зараз ви читаєте новину «Віртуальний помічник розпізнаватиме емоції співрозмовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути