пʼятниця, 07 липня 2017 11:55

У Facebook відтепер також можна слухати музику

У Facebook відтепер також можна слухати музику
Українці створили музичний додаток для Facebook Фото: ukrpohliad.org

У соціальній мережі "Фейсбук" з'явився розділ "Музика". Завдяки розширенню MuzekBox відтепер користувачі мережі зможуть зберігати та слухати улюблені композиції зі своєї сторінки у соцмережі. Музичний додаток створили українські розробники з компанії StepInMobile.

Для створення музичного плеєра треба завантажити додаток muzekbox на комп'ютер. Розширення доступне для браузерів Chrome, Opera і для Firefox, Safari, Internet Explorer — у бета-версії. Після встановлення в інтерфейсі Facebook одразу з'явиться музичний плеєр. Він програє музику разом із відеокліпами з YouTube, пише ukrpohliad.org.

За допомогою цього додатка можна буде шукати треки за назвами та виконавцями через пошуковий рядок Facebook. Тоді додавати їх у плейлист і ділитися з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як убезпечити користування VPN-сервісами

Розробники навіть передбачили можливість скопіювати у Facebook уже готову підбірку пісень зі сторінки "Вконтакті". Для цього потрібно дати плагіну доступ до вашого аккаунту в російській соцмережі.

Щоб встановити плагін, потрібно перейти, наприклад, через на Google Chrome на сторінку додатку https://muzekbox.com/ і завантажити його.

Президент України Петро Порошенко відповів на електронну петицію щодо скасування блокування "Вконтакте", яку підписали 25 359 людей з 25 тисяч необхідних. Президент вважає "неможливим" підтримання петиції, адже заборонені в Україні "ВКонтакте" та Mail.ru широко використовуються російськими спецслужбами для просування російської пропаганди і проведення спеціальних інформаційних операцій проти України та її громадян".

Зараз ви читаєте новину «У Facebook відтепер також можна слухати музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути