пʼятниця, 13 липня 2018 11:59

Створили бюджетний смартфон, який розпізнає обличчя

Створили бюджетний смартфон, який розпізнає обличчя
Компанія Infinix представила бюджетний смартфон Infinix Hot 6 Pro. Фото:egypt.souq.com

Створили бюджетний смартфон Infinix Hot 6 Pro з подвійною камерою та функцією розблокування за допомогою розпізнавання обличчя. Коштує телефон трохи більше як 3 тис. грн.

Infinix Hot 6 Pro отримав 5,99-дюймовий 2.5D дисплей із роздільною здатністю HD+ (1440 x 720 пікселів) і співвідношенням сторін 18:9. Також інженери оснастили смартфон 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 425 з тактовою частотою 1.4 ГГц і графічним процесором Adreno 308, пише gizmochina.

Пристрій отримав 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам'яті. Окрім того, він має слот для карт microSD. Щодоя зйомки, то основна камера має 2 модулі на 13 Мп і 2 Мп. Фронтальна камера має 5Мп та світлодіодний спалах і діафрагму f/2.0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung презентувала унікальний пристрій: особливості новинки

Розблокувати пристрій можна за допомогою сканера відбитків пальців або за допомогою функції Face Unlock.

Infinix Hot 6 Pro працює під управлінням прошивки XOS 3.2 на базі ОС Android 8.0 Oreo. Роботу смартфона забезпечує батарея ємністю 4 тис. мАг. Новинку можна придбати у 3 кольорах: червоному, чорному та золотистому.

Варто звернути увагу на нову лінійку Huawei Y 2018 року і особливо - на Huawei Y7 Prime, доступний смартфон з сучасними функціями. Плавна робота пристрою, а з нею і відмінний користувальницький досвід, залежить як від апаратного, так і від програмного забезпечення. Наприклад, нові Y7 Prime 2018 і Y6 Prime 2018 мають збільшений об'єм оперативної і вбудованої пам'яті - 3 ГБ і 32 ГБ відповідно, тоді як їхні попередники, моделі 2017 року, - 2 ГБ і 16 ГБ.

Зараз ви читаєте новину «Створили бюджетний смартфон, який розпізнає обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути