субота, 10 лютого 2018 07:25

Створили першу в світі клавіатуру для дівчат

Створили першу в світі клавіатуру для дівчат
Sheboard підказує слова, пов'язані з позитивними поняттями, такими як інтелект, сила та хоробрість. Наприклад, словосполучення "Women are..." ("Жінки, як правило...") додаток пропонує продовжити словом "brave" ("хоробрі"). Фото: macdigger

Представники організації Plan International Finland, стверджують, що люди часто неусвідомлено вибирають в розмові з дівчатами, особливо юного віку, стереотипні вирази, які негативно впливають на самооцінку і формування особистості.

За словами розробників, це підтверджується рядом гендерних досліджень.

Щоб виховати самостійних дівчат, фахівці розробили додаток для клавіатури під назвою Sheboard. Вона працює за принципом інтелектуального введення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали спосіб "заспамити" чужу поштову скриньку

Sheboard підказує слова, пов'язані з позитивними поняттями, такими як інтелект, сила та хоробрість. Наприклад, словосполучення "Women are..." ("Жінки, як правило...") додаток пропонує продовжити словом "brave" ("хоробрі").

У Plan International головною аудиторією своєї клавіатури бачать батьків та братів молодих дівчат. Вони переконані, що подібний впевнений стиль спілкування від близьких людей матиме більший ефект.

Sheboard має вбудовану власну технологію машинного навчання: чим частіше використовують клавіатуру, тим кращі прогнози вона робить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радіація від смартфона не погіршує здоров'я людини - фахівці

Додаток вже доступний для Android тільки англійською мовою. Поки невідомо, чи випустять цю клавіатуру для iOS.

Google розробляє власний потоковий ігровий сервіс під кодовою назвою Yeti. Google Yeti повинен бути схожий на аналогічний сервіс Sony під назвою PlayStation Now.

Зараз ви читаєте новину «Створили першу в світі клавіатуру для дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути