Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2018 09:05

Samsung випустить смартфон із оригінальною камерою
3

Компанія Samsung на початку 2019-го випустить наступний флагманський смартфон Galaxy S10. Для нього інженери вигадали оригінальне рішення розміщення фронтальної фотокамери, щоб відмовитися від використання незручної, на зразок iPhone XS.

Samsung випустить новий смартфон Galaxy S10
Фото: androidpolice.com
Samsung випустить новий смартфон Galaxy S10
Samsung випустить новий смартфон Galaxy S10

На моделі окуляр фронтальної фотокамери має вигляд невеликої крапинки у верхньому краю дисплея та прикритий екранним склом для захисту. Таке рішення значно збільшить коефіцієнт співвідношення екрану і корпусу, наблизивши його до 100%. Крихітне отвір камери не заважатиме роботі інтерфейсу, дозволятиме зручно читати інформацію або керувати елементами GUI на екрані смартфона, пише Android Police.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили ігровий смартфон із подвійною системою охолодження

Розробкою Samsung Galaxy S10 покладе початок нового тренду, який повинен забезпечити компанії перевагу на ринку. Samsung також запустить моделі S10 Lite і S10 +. Дебют новинок повинен відбутися на початку наступного року.

1 листопада 2018-го відбувся реліз нової мобільної операційної системи Sailfish 3. Вона є прямим конкурентом таких гігантів мобільного ринку, як Android та iOS. Sailfish 3 знаходилася у розробці понад рік. Нова ОС адаптована під безліч ARM-процесорів від компанії Qualcomm і MediaTek, а значить, працює на більшості мобільних пристроїв Apple.

Зараз ви читаєте новину «Samsung випустить смартфон із оригінальною камерою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути