середа, 01 квітня 2020 16:47

Сфери застосування грейферів

  Грейфери легко застосувати практично в будь-якій будівельній, лісозаготівельної галузі, а також майже для всіх видів спеціалізованої техніки
Грейфери легко застосувати практично в будь-якій будівельній, лісозаготівельної галузі, а також майже для всіх видів спеціалізованої техніки

Грейфери — це спеціальні вантажозахватні пристосування, які були створені для розробки котлованів та виконання вантажно-розвантажувальних робіт.

За допомогою різних типів грейферів можна виконувати найрізноманітніші завдання: сортування, навантаження-розвантаження металевого брухту, труб, колод (за допомогою колодозахопувачів), каменів різних розмірів, копання на великі глибини. Замовити виготовлення грейферів в Україні можна на заводі Кранкомплект на сайті.

Основні сфери застосування

Грейфери легко застосувати практично в будь-якій будівельній, лісозаготівельної галузі, а також майже для всіх видів спеціалізованої техніки — вони часто використовуються в кранах і на екскаваторах (замість ковшів). Існують конструкції, які можна просто навісити на гак будівельного крана та легко поміняти при необхідності на інше вантажозахватне пристосування.

Можна виділити такі сфери застосування грейферів:

• Грейфери застосовують при навантаженні-розвантаженні лісу та будівельних матеріалів, при піднятті різноманітних предметів з дна водойм, при навантаженні сільгосппродукції.
• В будівництві дані пристрої призначені для днопоглиблювальних та земляних робіт, при виконанні завдань так званого "нульового циклу".
• Грейферні конструкції з успіхом використовуються в машинобудівній та металургійній промисловостях.
• Різні модифікації агрегатів призначені для робіт, пов'язаних з глибинною виїмкою ґрунту, навантаження-розвантаження піску. Зазвичай вони забезпечують роботу багатотонних екскаваторів. Їх відрізняють унікальні для цих видів робіт технічні характеристики: висока вантажопідйомність, виняткова міцність, максимальна висота розвантаження-навантаження.
• На металопереробних підприємствах та металургійних заводах широко використовують багатощелепні пристрої. З їх допомогою можна перевантажувати металобрухт з вагонів і автомобільних кузовів, сортувати вантаж за видами, обслуговувати брухтопереробне обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Сфери застосування грейферів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути