вівторок, 23 жовтня 2018 19:18

Який фен найкращий

Жодна сучасна жінка при догляді за своїм волоссям і створення стильної зачіски не обійдеться без такого незамінного помічника, як фен.

Gazeta.ua підготувала добірку найкращих фенів до 1 тис. грн

Polaris PHD 1667

  Polaris PHD 1667. Фото: topmira.com
Polaris PHD 1667. Фото: topmira.com

Фен від китайського виробника. Середня ціна - 400 грн. Потужність - 1600 Вт. Вбудовані два режими роботи. Функції іонізації і подачі холодного повітря. Довжина шнура - 1,8 метра.

"Купували фен, щоб взяти в дорогу. Для цієї мети - ідеально підходить: компактний, потужний, нічим зайвим не перевантажений. Залишилася задоволена", - пише Олена на allo.ua.

Philips HP8233

  Philips HP8233. Фото: topmira.com
Philips HP8233. Фото: topmira.com

Фен від нідерландської компанії. Середня ціна - 990 грн. Потужність - 2200 Вт. Вбудовані шість режимів: три температурні режими і два режими інтенсивності подачі повітря, режим іонізації. Довжина шнура 1,8 м. У комплекті є дифузор, концентратор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які плеєри найкращі

"Взяв такий фен для дружини і мами. Обидві дуже задоволені: мама робить об'ємні зачіски, тоді як дружина по 15-20 хвилин витягає волосся. Кнопок мало, управління елементарне. Трохи важкуватий і в поїздку його з собою не візьмеш - ця модель суто для домашнього користування. В цілому покупкою залишилися задоволені всі", - пише Антон на allo.ua.

Coifin CL5R

  Coifin CL5R. Фото: topmira.com
Coifin CL5R. Фото: topmira.com

Середня ціна фену від італійського бренду - 830 грн. Потужність - 2200 Вт. Має чотири режими нагріву і два режими інтенсивності подачі повітря, режим подачі холодного повітря. В комплекті два концентратори. Вага - 590 г.

"Хороший фен для професійного використання. Вимагає технічного обслуговування. Для технічного обслуговування необхідна насадка "зірочка", пише користувач Карина на allo.ua.

Amazon презентувала нову продукцію. Зокрема показали розумну мікрохвильову піч.

Мікрохвильовка Basics Microwave обладнана голосовим помічником Alexa. За його допомогою техніка розпізнає команди користувача. Комплект також включає модуль Wi-Fi і Bluetooth LE, який містить програмне забезпечення, написане і кероване Amazon. Крім цього, розробники інтегрували в мікрохвильовку кнопку Dash, яка дозволяє автоматично замовляти продукти, коли вони закінчуються.

Зараз ви читаєте новину «Який фен найкращий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути