вівторок, 02 жовтня 2018 11:59

Які таємні можливості приховує Windows 10

Які таємні можливості приховує Windows 10
Microsoft таємно додає розширені функції для Windows 10. Фото: 112

Microsoft таємно додає розширені функції для Windows 10.

В операційній системі помітили особливу таємну функцію, але вона вимагає ручного втручання для активації, передає Akket.

Вбудований антивірус Windows Defender отримав потайне оновлення, яке завантажили всі власники Windows 10 в кінці вересня. Мова про спеціальне налаштування, яке перевіря будь-який встановлений на комп'ютер додаток. Якщо помітить певний рекламний код, користувачу надійде повідомлення і він зможе самостійно вирішити, чи варто інсталювати таку програму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft готує кардинальні зміни у Windows 10

Нова функція бореться з програмами, які після своєї установки змінюють домашню сторінку в усіх веб-браузерах, вбудовують реклами на сайти, порушують роботу операційної системи.

Щоб активувати нову можливість необхідно запустити додаток PowerShell від імені адміністратора, після чого у вікні ввести команду Set-MpPreference -PUAProtection 1. Після перезавантаження комп'ютера приховане налаштування автоматично активується.

У Microsoft повідомили, що операційну систему Windows 10 восени чекає велике оновлення. У жовтні вийде 5-й великий "патч" під назвою October 2018 Update. Раніше воно було відоме під кодовою назвою Redstone 5. Про це журналістам повідомили під час виставки IFA 2018.

Зараз ви читаєте новину «Які таємні можливості приховує Windows 10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути