середа, 31 січня 2018 13:36

IPhone SE 2: що відомо про новинку від Apple

IPhone SE 2: що відомо про новинку від Apple
Цього разу за його версією Apple готує 3 нових смартфона і продовжує працювати над новим iPhone X з екранами різного розміру, від 5,8 до 6,5 дюймів. Фото: itc

Apple iPhone SE 2 не з'явиться на початку 2018 року. Так вважає аналітик Мін-Чи Куо з KGI Securities, він регулярно зливає в інтернет новини про майбутні задумки Apple.

Цього разу за його версією Apple готує 3 нових смартфона і продовжує працювати над новим iPhone X з екранами різного розміру, від 5,8 до 6,5 дюймів.

Раніше з'явилися чутки про те, що IPhone SE 2 може отримати безрамочний дизайн в стилі лінійки IPhone X, підтримку Face ID та безпровідної зарядки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфон Meizu 15 Plus показали на "живих" фотографіях

У одному з витоків навіть називали точні характеристики новинки: процесор Apple A10 Fusion, 2 ГБ оперативної пам'яті, вибір об'єму сховища між 32 ГБ і 128 ГБ, набір з камер на 5 Мп і 12 Мп, а також батарея на 1700 мАч.

iPhone SE з'явився в березні 2016 року, через рік його відновили збільшивши пам'ять: замість 16 і 64 ГБ з'явилися версії на 32 і 64 ГБ.

Зараз ви читаєте новину «IPhone SE 2: що відомо про новинку від Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути