вівторок, 19 грудня 2017 15:35

iPhone X не пройшов перевірку на міцність

iPhone X не пройшов перевірку на міцність
iPhone X від Apple пройшов випробування по 274 параметрам. Фото: Actual Today

Новий смартфон від Apple не пройшов барабанний тест - тест на міцність.

Такі результати перевірки Міжнародної асамблеї організацій споживчих випробувань iPhone X. Ґаджет перевіряли протягом місяця, пише factor.info.

Під час барабанного тесту iPhone X поміщають в обертову трубу і в режимі дзвінка кидають з висоти 80 см кілька десятків разів поспіль. Після 50 поворотів на екрані з'явилися зелені смуги. Після сотні - розбилася задня панель, дисплей перестав працювати. За цим параметром ґаджет став шостим знизу серед 310 моделей.

Низькі результати отримав смартфон при перевірці акумулятора. Повна зарядка займає 3 год. Швидка зарядка (15 хв.) дає лише 9% заряду батареї. Пристрій зайняв 180-й рядок загального рейтингу.

Загалом смартфон Apple пройшов випробування по 274 параметрам. Вищий бал за шкалою від 0,5 до 5,5 показали 72 параметри смартфона.

Бездоганними виявилися можливості основної і фронтальної камер, можливості бездротової зарядки, контрастність і яскравість дисплею, зрозумілість і простота використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В iPhone з'явилася унікальна гра

По 4 бали отримали такі параметри як водонепроникність, сенсорний екран, якість відеозйомки, визначення геопозіціі, автофокус камери, якість зв'язку в High Definition, звук в навушниках і запис звуку, а також збірка пристрою і стійкість до подряпин.

За сумарними показниками дисплея і камери новинку Apple можна назвати найкращою за всю історію дослідження, кажуть експерти. Результати цих показників найвищі, ніж в інших пристроях.

Попит на новий iPhone X у світі виявився нижчим, ніж очікували в Apple. Це нижче очікуваного приблизно на 15-25%. Серед причин невдачі - висока ціна. За базову версію цього мобільного пристрою виробник просить $1 тис.

Зараз ви читаєте новину «iPhone X не пройшов перевірку на міцність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути