Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2019 18:03

Instsgram чекає ще одне нововведення

Автор: Instagram for Business
  Instagram дозволять робити покупки і при цьому залишатися в додатку
Instagram дозволять робити покупки і при цьому залишатися в додатку

В соціальній мережі Instagram дозволять робити покупки і при цьому залишатися в додатку.

Соціальна мережа дозволить відзначати товари в постах спеціальними торговими тегами. За їх допомогою користувач зможе придбати продукт, не залишаючи додаток, повідомляють в блозі Instagram for Business.

Тепер, користувач, що натиснув на тег, потрапить на сторінку товару в самому додатку. На сьогодні власники бізнесу можуть позначати свої товари тегами і також вказувати в них інформацію про продукт. Проте, якщо покупець матиме намір придбати товар, то йому доведеться самостійно шукати його на сайті.

Такі оновлення повинні спростити для користувачів процес пошуку і покупки товарів. Це повинно допомогти власникам бізнесів залучити більше нової аудиторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери зламали сторінку начальника Генштабу ЗСУ

Щоб отримати можливість розмічати товари тегами, потрібно подати заявку та приєднатися до Checkout Instagram - нової функції для шопінгу в додатку, запущеної в березні 2019 року.

Такі оновлення стануть доступні з наступного тижня лише незначній групі впливових бізнес-акаунтів. Крім цього, в Instagram з'явиться статистика, яка дозволить відстежувати ефективність міток.

Соціальна мережа Instagram заблокує хештеги, за допомогою яких поширюють фейки про вакцинацію. До цього, сотні користувачів мережі поскаржилися на неї за "неакуратне поводження з потенційно шкідливими публікаціями".

Зараз ви читаєте новину «Instsgram чекає ще одне нововведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути