середа, 16 серпня 2017 13:59

Домашній інтернет - запорука продуктивної роботи та веселих розваг

  Необмежений доступ до мультимедійних сервісів, безперебійний перегляд потокового відео, ефективна робота з національними та міжнародними ресурсами - сучасні можливості інтернету вражають.
Необмежений доступ до мультимедійних сервісів, безперебійний перегляд потокового відео, ефективна робота з національними та міжнародними ресурсами - сучасні можливості інтернету вражають.

Шукаєте надійного провайдера з бездоганною репутацією та цілодобовою підтримкою? "Домашній інтернет" від "Київстар" надає необмежений трафік і солідний перелік послуг. Надійний безлімітний зв'язок відкриває нові горизонти для домашніх розваг і продуктивної роботи. Пора з'ясувати, якими перевагами володіє бездротове підключення.

Абсолютна зручність і практичність

Здійснити підключення до інтернету від "Київстар" нескладно. Компанія має у своєму розпорядженні послуги кваліфікованих фахівців, тому про якість зв'язку турбуватися не доведеться. Провайдер стягує тільки абонентську плату - ніяких прихованих платежів і повторного підключення. Додатково оплачуються послуги, які не входять в стандартний пакет. Для абонентів діє цілодобова підтримка: проблеми з інтернетом усуваються в будь-який час дня і ночі, що особливо зручно для користувачів, рід заняття яких вимагає постійного підключення до мережі.

Висока швидкість

Абоненти ще пам'ятають ті часи, коли на скачування улюбленої пісні потрібно витратити кілька хвилин. Швидкісний інтернет ознаменував еру абсолютної мобільності. Відтепер користувачі всесвітньої павутини миттєво отримують відповіді на поставлені запитання, завантажують "важкі" фільми протягом півгодини і втягуються в плавний ігровий процес в режимі онлайн.

Максимальна швидкість "Домашнього інтернету" досягає 300 Мбіт/с - файли розміром 1000 МБ завантажуються менш ніж за хвилину. Стабільну якість зв'язку забезпечено як для скачування даних, так і для завантаження контенту в глобальну мережу.

Технологія FTTB

Впровадження оптичного кабелю для передачі сигналу дозволило удосконалити зв'язок - тепер передача даних доступна у найвищій якості. Серед переваг технології "Оптика в будинок" - надшвидке завантаження файлів, миттєвий доступ до будь-яких ресурсів, безпроблемний веб-серфінг і здійснення відеодзвінків з високою якістю зображення.

Домашнє ТБ

Для інтернет-абонентів "Київстар" доступна послуга "Домашнє ТБ". Користувач отримує понад 100 українських і світових каналів, а також вільний доступ до відеобібліотеки.

Зараз ви читаєте новину «Домашній інтернет - запорука продуктивної роботи та веселих розваг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути