Ексклюзиви
субота, 16 грудня 2017 09:55

Що подарувати на Миколая: 5 ґаджетів для підлітків
5

День Святого Миколая - улюблене свято дітей. Вони з нетерпінням чекають ранку 19 грудня, щоб знайти під подушкою чи у чобітку подарунок. Традиційно це солодкі "миколайчики" - цукерки, пряники чи фрукти.

Для молодших дітей і такий подарунок викличе багато позитивних емоцій. Утім щоб догодити старшим - батькам потрібно добре подумати. У нагоді стануть різні електронін дрібнички.

Gazeta.ua підготувала список електронних подарунків до 500 грн на Миколая для підлітків.

1. Підставка-збільшувач екрана для смартфона

Цей ґаджет - новинка на ринку мобільних аксесуарів. Якщо ваша дитина любить дивитися на смартфоні відеоролики та фільми - це ідеальний подарунок. Підставка збільшує екран утричі. Тому під час перегляду відео зменшується втомлюваність очей.

Автор: mebelok
 

Пристрій коштує від 100 грн.

2. Окуляри віртуальної реальності

За допомогою ґаджету можна перенестися у світ 3D-реальності. Достатньо завантажити і встановити на телефон один з додатків з Google Play або Apple Store. Інноваційні окуляри віртуальної реальності створюють ефект присутності, а тому занурюють вас у справжній об'ємний світ.

Автор: Moyo
 

Пристрій коштує від 250 грн.

3. Світлодіодне кільце для селфі

За допомогою цього девайсу робити селфі можна в будь-який час доби і при будь-якому освітленні. Кільце практичне у використанні. Не займає багато місця у сумці. Його також легко закріпити до смартфону, планшету чи ноутбука за допомогою USB-кабеля.

Автор: amazon.com
 

Пристрій коштує від 150 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що покласти дитині під подушку: 8 технічних подарунків до 200 грн

4. Об'єктив для смартфона

Не всі мобільні телефони мають камеру з високим розширенням, яка б робила якісні фото. Виправити ситуацію допоможе об'єктив для телефону. Девайс має три режими: панорама, макрозйомка та охоплення фото в 180 градусів.

Автор: 24gadget.
 

Пристрій коштує від 270 грн.

5. Зовнішній мобільний акумулятор

Пристрій легко допоможе вирішити проблему відсутності джерела живлення. Акумулятор має компактні розміри та маленьку вагу. Як довго пристрій триматиме заря, зажежить від його вартості та виробника.

Автор: Geek-Nose
 

Пристрій коштує від 150 грн.

Свято Миколая прийшло до України 1088 року за часів князя Всеволода Ярославовича. Святий - заступник простого люду, захисник дітей. Миколай скоропомічний - опікується подорожуючими та моряками

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати на Миколая: 5 ґаджетів для підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути