середа, 23 березня 2016 11:52

7 способів зробити йому подарунок, не витративши ні копійки

7 способів зробити йому подарунок, не витративши ні копійки

Кращі речі в житті є безкоштовними. Навіть, якщо ти плануєш зробити чоловікові екстравагантний і дорогий подарунок, зверни увагу на ці приємні дрібниці, які нагадають йому про те, як сильно ти його любиш, пише сайт zhinku.infо.

1. Масаж спини
Візьми масажне масло, запали ароматичні свічки, ввімкни його улюблену музику і зроби розслабляючий масаж. Повторюй хоча б раз на тиждень.

2. Сніданок у ліжко
Навіть, якщо ти не дуже добре готуєш, посмаж яєчню. Ну або зроби бутерброд і звари каву. Для цього, аби не розбудити чоловіка, акуратно виберися з ліжка на 20 хвилин раніше.

3. День пильної уваги
Запитайте свого чоловіка, чим він хоче сьогодні зайнятися, і просто зроби це, без відмовок і капризів. Рушайте до музею, в ліс, або просто проведіть день в ліжку. Він надовго запам'ятає його.

4. Потіш його
Підстрижи йому волосся на голові або нігті на руках. Запропонуй зайнятися коханням. Ми всі обожнюємо, коли нас балують, тим більше несподівано.

5. Напиши листа
Заповни листівку або напиши лист про те, як сильно ти його любиш. Іноді нам легше написати щось, ніж сказати вголос, тож скористайся цією можливістю.

6. Напиши вірш, пісню, картину
Якщо маєш хоч якийсь хист - використовуй все різноманіття мистецтва, щоб зробити щось дійсно унікальне для нього. Сюрприз буде йому особливо приємний через те, що ти зробила це власноруч.

7. Зроби для нього те, чого він не хоче робити сам
Якщо він не хоче заповнювати податкову декларацію або ніяк не збереться впорядкувати робочі документи, зроби це за нього. Ну або хоча б запропонуй свою допомогу і моральну підтримку.

Зараз ви читаєте новину «7 способів зробити йому подарунок, не витративши ні копійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути