Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2016 13:27

Яким буде "розумний" самокат Xiaomi
4

Китайський виробник смартфонів Xiaomi анонсувала вихід "розумного" самокату. Його особливість - вбудований електродвигун. Називається самокат - Mi Electric Scooter.

Виробник передбачив інтелектуальну систему управління витратою заряду батареї. Система в реальному часі відстежує стан кожного елемента акумулятора і передає інформацію в основну систему управління. Також вона синхронізується зі смартфоном через спеціальний додаток, відображає всі показники моторолера і нагадує про виниклі проблеми.

Пристрій відрізняється мінімалістичним дизайном корпусу, виготовленого з міцного авіаційного алюмінію. Самокат важить 12,5 кг, що дозволяє легко його переносити, і складати: одним натисканням на кнопку всього за три секунди ручка опускається до основи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi випустить перший автомобіль

Скутер містить літієвий акумулятор ємністю 280 Вт. На одному заряді він може подолати відстань в 30 км, розганяючись до 25 км / год, передає GoGetNews.

Моторолер обладнаний передніми і задніми колесами діаметром 8,5 дюйма з електронною антиблокувальною системою, круїз-контролем і дводисковими гальмами, за рахунок чого повна зупинка відбувається через 4 метри. Також має чотири світлодіодні індикатори, які відображають залишок заряду батареї. На кермі Xiaomi Mi Electric Scooter закріплена невелика світлодіодна фара потужністю 1,1 Вт.

Продажі Mi Electric Scooterс стартують 15 грудня в офіційному магазині компанії. Коштуватиме - $ 290.

Раніше Xiaomi випустила складний електро-велосипед Mi QiCYCLE з потужністю двигуна 250 ват. У корпус байка встановлена літійна батарея Panasonic, як в машинах Tesla. Один заряд забезпечує пробіг до 45 км. Його ціна - $ 455.

Зараз ви читаєте новину «Яким буде "розумний" самокат Xiaomi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути