Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2017 15:47

Які телефони найбільше купували на OLX

Аналітики OLX склали рейтинг нових і вживаних телефонів, які найбільше купували на дошці оголошень. "Очікуваним лідером для користувачів став бренд Apple. На другому місці - недорогі китайські бренди. "Яблучні" телефони удвічі обійшли срібного призера Samsung. На рахунку цього виробника 12 відсотків угод за рік", - кажуть фахівці OLX.

Уперше в п'ятірку увійшов китайський техногігант Lenovo. У першій десятці також опинилися HTC, LG і Sony, Huawei та Fly. "У десятку також потрапив один із новачків ринку мобільних телефонів – китайський Meizu. У нього по 5 відсотків від закритих угод за рік", - повідомляють аналітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших смартфонів із виставки CES-2017

Серед уживаних телефонів також найбільше купували Apple. "Число покупок різних моделей "яблучного" смартфона становить 29 відсотків від усіх угод за рік. Це майже удвічі більше, ніж в Samsung. На третьому місці опинилася Nokia. У бренду трохи більше 12 відсотків від укладених на OLX угод з уживаними телефонами", - кажуть спеціалісти OLX.

У десятку ввійшли Lenovo, HTC,LG, Fly, Sony та Meizu. "У топ-20 вдалося потрапити "ветерану" мобільного сфери – бренду Siemens. Останній телефон під цією маркою випустили в листопаді 2005 року. У багатьох українців він викликає почуття ностальгії. На зорі ери стільникових телефонів саме цей німецький бренд був перший у значної частини користувачів", - коментують спеціалісти.

 
Зараз ви читаєте новину «Які телефони найбільше купували на OLX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути