пʼятниця, 13 січня 2017 14:54

5 найцікавіших смартфонів із виставки CES-2017
5

Consumer Electronics Show - це щорічна виставка електроніки у Лас-Вегасі. ЇЇ проводять з 1967 року. На виставці виробники із усього світу і себе показують, і на інших дивляться. Кожного року CES дивує новинками техніки.

Gazeta.ua пропонує добірку найбільш цікавих смартфонів виставки.

Blackberry Mercury

Смартфон з QWERTY-клавіатурою. Технічні характеристики, вартість і дата виходу виробники поки тримають у таємниці. На виставці продемонстрували його зовнішній вигляд. Серед "розсекречених" функцій - біометричний сканер, інтегрований у клавішу "пробіл".

 

Nokia 6

Перший смартфон, випущений під брендом Nokia після повернення компанії на ринок мобільних пристроїв. Ґаджет має восьмиядерний процесор, 64 Гб пам'ят та 4 Гб оперативної. Основна камера - 16 Мп. Вартість Nokia 6 складе $ 247. на ринку з'явиться у квітні. Спочатку смартфон продаватиметься лише в Китаї.

 

Alcatel A3 XL

Шестидюймовий смартфон з HD-дисплеєм. Ґаджет оснащений процесором MediaTek. Має 1 Гб оперативної пам'яті. Притсрій можна підключати до до високошвидкісних мереж LTE 4-го покоління. Дисплей - 6 дюймів з роздільною здатністю 720 x 280 пікселів. Основна камера - 8 Мп, фронтальна - 5 Мп. Ціна смартфона $ 200. Продажі стартують в першому кварталі цього року.

 

Asus ZenFone AR

Пристрій підтримує технологію доповненої реальності Google Tango та Google Daydream. Смартфон оснащений процесор Qualcomm Snapdragon 821 і 8 ГБ оперативної пам'яті. Екран - 5,7 дюймів з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів. Основна камера - 23 Мп, фронтальна - 8 Мп. Ґаджет має сканер відбитків пальців. Він надійде в продаж у другому кварталі 2017 року. Ціна поки не оголошена.

 

Samsung Galaxy A3, A5, A7

Samsung представив тріо смартфонів лінійки Galaxy A. Новинки відрізняються один від одного розміром екрана. Дисплей моделі A3 має діагональ 4,7 дюймів, A5 - 5,2 дюймів, а A7 - 5,7 дюймів. Всі смартфони захищені від попадання пилу і вологи, мають сканер відбитків пальців, слот для карт пам'яті Micro SD. Рамки корпусу виконані з металу, а задня панель з міцного 3D-скла. Новинки надійдуть у продаж через кілька місяців і спочатку будуть доступні на австралійському ринку.

 
Зараз ви читаєте новину «5 найцікавіших смартфонів із виставки CES-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути