четвер, 05 січня 2017 08:45

5 незвичайних ґаджетів 2017 року
5

Технічний прогрес не стоїть на місці. Відомі виробники техніки не тільки покращують технічні характеристики своїх пристроїв, а й вигадують щось несподівано нове і незвичайне.

Gazeta.ua склала список незвичайних ґаджетів, які цього року надійдуть у вільний продаж.

Гнучкий смартфон Samsung

 

2017-го компанія готується випустити серію гнучких смартфонів. Ґаджет можна буде згинати і класти в кишеню. Це не позначиться на його роботі і високій продуктивності, кажуть виробники. Компактний пристрій отримає назву Samsung Galaxy Skin. Його аналогів у світі поки що немає.

Довжина закритого пристрою дорівнюватиме 5 дюймам. Відкритого - 7. Це дозволить комфортно переглядати будь-яке відео на великому і яскравому екрані. Роздільна здатність дисплея - 2560 на 1440 пікселів. Потужність процесора - 1 Ггц.

"Розумні контактні лінзи" від Sony

 

Японська корпорація планує випустити "розумні" контактні лінзи. Вони зможуть замінити фотоапарат, годинник, відеокамеру і смартфон.

Запуск камери і фотоапарата можна буде здійснити за допомогою моргання ока. Виробники хочуть зробити максимально зручною і комфортною роботу з гаджетами, адже для неї навіть не доведеться використовувати руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які новинки телефонів чекати у 2017 році

Смарт-окуляри від Carl Zeiss

 

Спроби створення подібного аксесуара компанією Google закінчилися провалом. Споживач не зміг зрозуміти переваг подібного ґаджета. Крім того, пристрій мав не зовсім звичайний вигляд.

Оптична компанія з давніми традиціями вирішила вдосконалити власний винахід. Відтак "розумні" окуляри не відрізняються від звичайного аксесуара. Усі необхідні функції розміщені в дужках окулярів.

Бездротова зарядка від Apple

 

Нова зарядка використовуватиме принцип магнітної індукції. Ґаджет слід покласти на спеціальну підставку і за 15-20 хв він повністю зарядиться. Інновація цікава тим, що збільшилася відстань, на якій можнв здійснювати подібні маніпуляції, а також швидкість заряджання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили пристрій, який передає поцілунок на відстань

"Розумний годинник" Apple Watch

 

У ґаджеті вдало поєднуються функції телефона і планшета. Годинник має багато можливостей: вбудований бездротовий інтернет, камера, музичний плеєр, відображення листів та повідомлень, а також відстежування фізичної активності.

Зараз ви читаєте новину «5 незвичайних ґаджетів 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути