понеділок, 09 січня 2017 09:45

L'Oreal презентувала "розумний" гребінець для волосся

L'Oreal презентувала "розумний" гребінець для волосся

У Лас-Вегасі на щорічній виставці CES 2017 французька компанія L'Oreal представила "розумний" гребінець для волосся.

У гребінець вмонтовано багато сенсорних пристроїв, інформує ВВС. Вони повинні допомогти споживачам поліпшити "техніку розчісування волосся". Крім того, у пристрої є мікрофон, гіроскоп і прилад для вимірювання прискорення. Гребінець починає вібрувати, якщо сила розчісування волосся дуже велика. Вбудований мікроскоп записує звук ламких волосся.

Програмне забезпечення ґаджета використовує всю цю інформацію, щоб оцінити якість волосся і простежити за ефектом від різних способів розчісування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 незвичайних ґаджетів 2017 року

Інші сенсорні пристрої гребінця призначені для створення профілю його власника. Вони фіксують, як за волоссям доглядають. За допомогою Wi-Fi або Bluetooth ґаджет "ділиться" інформацією з додатком. Він працює на одноразових батарейках.

"Розумний" гребінець був розроблений за 18 місяців у партнерстві з дочірньою компанією Kerastase і Withings, власником якої є фінська компанія Nokia. У продажу новинка з'явиться вже в 2017 році. Рекомендована ціна - $ 200.

На виставці CES 2017 представили фітнес-трекер у вигляді кільця. Його назвали Motiv. Ґаджет нічим не відрізняється від фітнес-браслета. Завдяки вбудованим датчикам кільце відстежує частоту серцевих скорочень, якість сну, підраховує кроки та витрачені калорії.
Зараз ви читаєте новину «L'Oreal презентувала "розумний" гребінець для волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути