четвер, 11 березня 2010 09:56

Британка дізналась про вагітність за 3 години до пологів (ФОТО)

Британка, яку лікарі лікували від синдрому роздратованого кишківника впродовж дев"яти місяців, дізналася про те, що насправді вагітна, за три години до пологів.

21-річна Белінда Уейт з Бемптона, графство Девон, в 2009 році звернулася в лікарню містечка Тівертон зі скаргами на дискомфорт у животі. Після обстеження їй поставили діагнози синдрому роздратованого кишківника.

Проте тривале лікування з періодичними прийомами у лікаря не принесло помітного поліпшення.

У грудні британка знову звернулася до лікарів, скаржачись на набряки кистей і стоп, які лікарі визнали проявами подагри або алергічної реакції.

Через дев"ять місяців (протягом яких Уейт неодноразово каталася на американських гірках і навіть була збита автомобілем), 6 лютого 2010 жінка потрапила до лікарні з різкими інтенсивними болями в животі.

Провівши ряд досліджень, лікарі повідомили їй, що вона знаходиться приблизно на третьому місяці вагітності. Після цього відправили пацієнтку додому, порекомендувавши записатися на плановий прийом через тиждень.

Проте приблизно через три години Уейт народила вдома дівчинку вагою понад чотири кілограми. Пологи прийняла бабуся новонародженої по батьківській лінії Сільвія Бойл.

Уейт повідомила журналістам, що іноді відчувала незвичайні рухи всередині живота, однак не припускала, що вагітна, оскільки неодноразово була на обстеженні у лікаря.

Адміністрація локального підрозділу охорони здоров"я почала розслідування того, що сталося.

Medportal.ru

Зараз ви читаєте новину «Британка дізналась про вагітність за 3 години до пологів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути