Ексклюзиви
неділя, 28 лютого 2010 15:38

Віра Брежнєва завагітніла завдяки Зеленському (ФОТО)

Автор: Фото з сайту tsn.ua
  Віра Брежнєва зі своїм коханим Михайлом Кіперманом
Віра Брежнєва зі своїм коханим Михайлом Кіперманом

Співачка Віра Брежнєва до зйомок у фільмі "Любов у великому місті 2" довго не могла завагітніти.

Про це вона розповіла у своєму інтерв"ю для Нового каналу.

"Любов у великому місті" окрилила мою внутрішню любов. До цього намагалась завести дитину, але у мене це не вдавалось", - сказала зірка.

Сценарій для обох частин романтичної комедії створювала "Студія 95 квартал". Як тільки вирішили написали, що у другій частині усі героїні народжують, Віра завагітніла, хоча довго цю новину приховувала.

"Я дуже переживала. Початкові місяці дуже чутливі, тому краще, щоб про це ніхто не знав. Ніхто нічого не буде запитувати і ти не будеш перейматись", - поділилась Брежнєва.

Вона також заперечила, що чоловік Михайло Кіперман нібито вигнав її з дому через напружений графік роботи співачки.

"Я була вдома, а тут приходить жінка, яка допомагає мені по дому. Каже, що читала нібито мене з дому вигнали. Коли моя мама купувала газету, поруч стояв чоловік, який відкрив газету і сказав: "Нарешті Брежнєву вигнали з дому. Якщо що, то я тебе візьму до себе", - розсміялась вона.

Також Брежнєва розповіла про нещодавній трюк у шоу "Південне Бутово", коли вона наслідувала Шерон Стоун зі стрічки "Основний інстинкт", де та перекидала ноги. За її словами, прийом виконувався дуже порядно. Крім того, чоловік зірки знав про запланований трюк.

"На мені обов"язково була нижня білизна. Була сукня, яка нормально опускається між ногами. А переставити ноги це секунда справи", - додала співачка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва завагітніла завдяки Зеленському (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути