Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2010 11:12

Глибина декольте Віри Брежнєвої хвилювала чоловіків (ФОТО)

На прем"єру фільму "Кохання у великому місті 2" співачка і актриса Віра Брежнєва, яка нещодавно подарувала своєму чоловікові дочку Сару, прийшла в сукні з дуже відвертим декольте. Воно ефектно підкреслювало ідеальну фігуру мами двох дітей і примушувало хвилюватися чоловіків.

З чуток, таким відвертим вбранням залишився незадоволений тільки чоловік Віри Брежнєвої. Цього вечора в кінотеатрі зібралося багато знаменитостей, можливо, через "зоряний" склад картини. Одна з ролей дісталася Філіпу Кіркорову. На екрані він з"являється всього на дві хвилини, але сам вважає, що саме його ім"я привертає до стрічки багато уваги.

І дійсно, подивитися картину прийшли багато друзів Філіпа Бедросовича: Микола Басков, Маша Распутіна, Максим Галкін, Валентин Юдашкін, Олександр Буйнов, Лев Лещенко, Йосип Кобзон. Сам же він провів весь вечір зі своєю колишньою підопічною Анастасією Стоцькою, яка зіграла у фільмі невелику роль.

На романтичну комедію багато зірок прийшли парами. Сергій Лазарев приїхав разом з телеведучою Лерою Кудрявцевою. Виконавиця однієї з головних ролей Світлана Ходченкова була разом з чоловіком Володимиром Ягличем. Лоліта Мілявська, яка рідко з"являється на людях одна, і на цей раз прийшла на прем"єру зі своїм новим коханим, 34-річним спортсменом Дмитром Івановим.

Микола Басков прибув на прем"єру без своєї традиційної супутниці Оксани Федорової. Тенора застали в компанії спекотної мулатки, яка танцювала на сцені, що змусило чутки про розставання зоряного дуету спалахнути з новою силою. Один прийшов і продюсер Валерії Йосип Пригожин. Весь вечір він провів з гумористом Володимиром Винокуром.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Глибина декольте Віри Брежнєвої хвилювала чоловіків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути