понеділок, 28 грудня 2009 10:40

Через півтора тижня після пологів Брежнєва повернулась на сцену (ФОТО)

Секс-символ російської та української естради Віра Брежнєва переплюне будь-яку голлівудську зірку. Як відомо, серед заморських знаменитостей розповсюдилася тенденція якомога скоріше виходити з декретної відпустки. Причому виходити у всій красі, без зайвих кіло на талії. В цьому відношенні колишня солістка гурту "ВІА Гра" зробила справжній прорив - через півтора тижня після народження другого малюка Віра вже танцювала на новорічному концерті української "Фабрики зірок - 3".

На сцені молода мама танцювала, забувши про все. Щоправда, на пропозицію ведучого "Фабрики зірок - 3" Андрія Доманського пригубити на честь Нового року, що наближається, Віра відповіла категоричною відмовою, що вона взагалі не п"є.

Ходять чутки, що Брежнєва свій перший виступ після пологів прагнула репетирувати виключно рано вранці.

Нагадаємо, малюк співачки і бізнесмена Михайла Кіпермана з"явився на світ 17 грудня. За деякими даними, Брежнєвій була проведена операція кесаревого розтину. Лікарі наполягли на цьому, побоюючись ускладнень через перенесену нею ще до пологів операцію на хребті (кілька років тому співачка отримала травму спини за кордоном, катаючись на лижах) і на очах (у Брежнєвої проблеми із зором). Втім, другу вагітність, на відміну від першої, Віра переносила значно краще.

Тим часом папараці розкопали сенсаційний факт: насправді у співачки народився не син, а ще одна красуня-донька. Цю новину журналістам повідомили в Ліцеї міжнародних відносин, де вчиться старша дочка Брежнєвої.

"У мене народилася сестричка Сара", - нібито всім навколо розповідала задоволена Сонечка на перервах.

У свою чергу, прес-секретар співачки відмовився уточнити стать новонародженого. Сама Віра також прагне уникати спілкування з пресою і замовчує подробиці нещодавніх пологів, повідомляє Kleo.ru.

Фото КП, Блик

.

Зараз ви читаєте новину «Через півтора тижня після пологів Брежнєва повернулась на сцену (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути