середа, 14 жовтня 2009 21:07

Чоловік забрав вагітну Брежнєву від Чадова

Чоловік забрав вагітну Брежнєву від Чадова

Популярна співачка і молода актриса Віра Брежнєва змушена припинити зйомки в другій частині "Кохання у великому місті".

Зі слів колег, Віра, порадившись з чоловіком, вирішила на восьмому місяці вагітності перервати роботу, яку з Москви перенесли до Таїланду.

Віра повинна була прилетіти до Бангкоку разом з рештою акторів, але вирішила відмовитися. Вчинок Брежнєвої змусив творців картини піти на хитрість, таким чином, у фільмі з"явиться нова сюжетна лінія.

- Ми спеціально переробили сценарій через вихід Брежнєвої, - розповідають учасники знімальної групи. - За новим сюжетом, персонажі Чадова і Брежнєвої після сварки вирішують пожити окремо, і у результаті головний герой відлітає з Москви з дочкою свого начальника. Цю роль зіграє екстрено запрошена артистка Анастасія Стоцька. У фіналі Чадов і Брежнєва все ж таки зустрінуться знову - ці сцени ми зняли заздалегідь.

Партнер і чоловік за фільмом Олексій Чадов оцінив вчинок Віри і підтримує рішення її чоловіка Михайла Кіпермана.

- Знаєте, я б теж не відпустив вагітну дружину ні на які зйомки, - говорить актор. - Ці зйомки взагалі найважчі з усіх, в яких мені доводилося брати участь. Спека нереальна, в номерах безперервно працюють на повну потужність кондиціонери. Це теж не дуже добре - Настю Стоцьку вже продуло, шия у неї не повертається майже.

За матеріалами E-motion.com.ua

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «Чоловік забрав вагітну Брежнєву від Чадова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути