Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 10:33

Знаменитості заповідають поховати себе з чіпсами, пляшкою віскі та запальничкою

Знаменитості заповідають поховати себе з чіпсами, пляшкою віскі та запальничкою

Цього тижня у віці 97 років помер засновник компанії Doritos, яка торгує кукурудзяними чіпсами. Чоловік заповів поховати себе разом з банкою продукції, яка допомогла отримати йому маєток. Журналісти британської телерадіокомпанії BBC написали про інші дивні заповіти, складені відомими людьми.

Так, дизайнер Фредерік Баур, який винайшов довгу банку циліндричної форми для чіпсів "Pringles" заповідав поховати свій прах в одній з таких банок. По дорозі на кладовище, його дітям довелось купити банку "Pringles Original" і пересипати в неї прах.

Легендарний музичний продюсер Малькольм Макларен, який зібрав і "розкрутив" до світових масштабів панк-групу Sex Pistols, заповідав, щоб на його похороні замість хвилини мовчання була "хвилина хаосу". Останки Макларена були поховані під гучну музику, а на його гробі красувались малюнки чотирьох чорних коней, поверх яких було написано: "Жив занадто швидко, помер дуже молодим".

У труну співака Френка Сінатри, згідно з його заповітом, була покладена пляшка віскі, запальничка "Zippo" і десять центів "на випадок екстрених дзвінків". На гробі легендарного виконавця було написано: "Усе найкраще попереду".

Славилась бездоганним почуттям гумору актриса Елізабет Тейлор, яка написала в своєму заповіті, що боїться запізнитись на власний похорон, тому попросила, щоб церемонія прощання почалася з 15-хвилинною затримкою.

Репер Тупак Шакур, вбитий 1996 року, ніколи не приховував своєї любові до марихуани. Після смерті музиканта, учасники його групи опублікували відео, в якому заявили, що попрощалися з Шакуром належним чином, змішавши його прах з марихуаною, а потім викуривши. Родичі музиканта висловили сумнів у правдивості цієї заяви. Вони стверджують, що тільки члени сім'ї Тупака знають, де він похований.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитості заповідають поховати себе з чіпсами, пляшкою віскі та запальничкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути